Tagor anunta ca faza 1 a proiectului rezidential Adora Park, situat aproape de centrul Aradului si estimat sa devina cel mai mare complex privat de locuinte din vestul Romaniei, este aproape de finalizare, vanzarile incepand chiar din luna aceasta.

Adora Park vine pe piata rezidentiala din Arad cu cel mai inalt bloc de locuinte – 11 etaje, cu 107 apartamente cu 1, 2 si 3 camere, complet finisate si realizate la standarde inalte de constructie, disponibile la preturi accesibile.

Totodata, in premiera pentru aradeni, Tagor construieste un parc privat, cu o suprafata de peste 5.000 de metri patrati, ce va fi amenajat in mijlocul complexului Adora Park. Asa cum New York are un Central Park, Arad va avea un „Adora Park”, o oaza de relaxare pentru aradenii ce vor locui in ansamblul ridicat de Tagor. in acest parc, precum si in cele cateva alte zone verzi ce vor fi amenajate in Adora Park, vor fi amplasate locuri de joaca pentru copii, piste de biciclete si facilitati sportive pentru locuitorii Adora Park, multiple zone de recreere.

Suprafata apartamentelor este de la 53 pana la 107 mp, incluzand si o  extra-camera. Conceptul de extra-camera se bazeaza pe eficientizarea maxima a  compartimentarii interioare astfel incat proprietarul/locatarul sa poata  beneficia de mai mult spatiu pe care sa il poata folosi dupa preferinte.
De asemenea, la parterul primului bloc dat in folosinta vor fi disponibili aproximativ 1.300 de metri patrati de spatii comerciale pentru servicii  si magazine de proximitate.

Proiectul Adora Park este planificat sa cuprinda 12  blocuri si peste 4.000 de metri patrati de spatii comerciale, la finalizare.

Valoarea investitiei in aceasta prima faza este de 5,5 milioane de euro. Proiectul este finantat de Volksbank Romania, pe baza reputatiei  companiei Tagor si a soliditatii financiare a partenerului sau in Romania, Patron Capital, un fond britanic de investitii imobiliare cu active de ordinul miliardelor de dolari. Valoarea totala a investitiei in Adora Park va fi, la finalizare, de peste 83 de milioane de euro.

„Vom creea in Arad primul parc privat pe care locuitorii unui complex rezidential il vor avea in acest oras. Construim un complex rezidential complet utilat cu servicii si magazine de proximitate, cu o calitate excelenta a constructiei, cu extra camere luminoase si multe altele”, a explicat Ofer Lieberson, proprietarul companiei Tagor, dezvoltatorul Adora Park Arad.

Conceptul de „extra camera” se refera la existenta unei camere suplimentare, prin compartimentarea inteligenta a spatiului de locuit, in toate garsonierele si apartamentele cu doua  camere, ce poate fi folosita in diverse scopuri. Practic, prin aceasta compartimentare, garsoniera devine un mic apartament cu doua camere, in timp ce un apartament cu doua camere devine un apartament mai mic cu 3 camere.

„Aceasta este o revolutie pe piata imobiliara din Romania, inspirata de piata de profil din New York. La acelasi pret, cumparatorii apartamentelor din Adora primesc un spatiu suplimentar inteligent pe care sa il exploateze dupa dorinta. Fie ca va fi o camera pentru hooby-uri, un mic birou, o camera  de joaca pentru copii, un dormitor sau orice altceva, mini-camera este o inovatie creata prin compartimentarea inteligenta a spatiului din apartamente. Aduce valoare suplimentara investitiei in locuinta”, a declarat Ofer Lieberson.

Tagor este dezvoltatorul unor serii de proiecte rezidențiale in Bucuresti, Pipera, Timisoara, Oradea si Arad.
Compania este deținuta și condusa de Ofer Lieberson, care si-a inceput activitatea in Romania in 2004.
Tagor este deyvoltatorul si administratorul de active in Romania pentru proiecte imobiliare al Patron Capital, un fond de investiții britanic in domeniul imobiliar.