aifoaneiPhone-urile 5S si 5C au stabilit un nou record dupa ce in primele trei zile de la lansare Apple a vandut 9 milioane de aparate, relateaza AFP. Oferta initiala de telefoane iPhone 5S a fost epuizata in cele trei zile, se arata intr-un comunicat al Apple.

„Este cea mai buna lansare a iPhone, peste 9 milioane de telefoane vandute, un nou record pentru primul weekend de vanzari”, a spus directorul general Tim Cook.

Datele sunt mai bune decat anticipau analistii, care se asteptau in general la circa 6 milioane de dispozitive comercializate. Modelul precedent, iPhone 5, a realizat vanzari de 5 milioane de unitati in primele trei zile de prezenta pe piata, dar nu a fost lansat imediat si pe piata chineza. Cererea pentru iPhone 5S a depasit oferta initiala si numeroase comenzi online vor fi livrate in saptamanile viitoare, precizeaza comunicatul.

Potrivit Apple, peste 200 de milioane de iPhone-uri au fost dotate cu noul sistem de operare iOS 7. Separat, compania a anuntat ca pentru al patrulea trimestru fiscal anticipeaza venituri aproape de nivelul superior al intervalului anuntat anterior, de 34-37 miliarde de dolari.  Actiunile Apple sunt in urcare cu peste 6% in tranzactiile electronice.

 

4 COMENTARII

  1. eu nu inteleg cum vand astia atatea telefoane scumpe, cine are bani sa ii dea pe asa ceva??! parca stiam ca e saracie, si populatia globului e prea mare?! sunt niste date care se bat cap in cap

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here