Bitcoin este un sistem de plata electronica descentralizat si o moneda digitala creata in 2009 de Satoshi Nakamoto. Numele Bitcoin se refera de asemenea si la programul cu sursa deschisa pentru folosirea acestor monede, cat si la reteaua peer-to-peer (de la egal la egal) pe care acesta o formeaza. Spre deosebire de majoritatea monedelor, Bitcoin nu se bazeaza pe increderea intr-un emitent central. Bitcoin foloseste o baza de date distribuita peste noduri ale unei retele de la egal la egal (peer-to-peer) pentru a inventaria tranzactiile si se foloseste de criptografie pentru a furniza functii de baza pentru securitate cum ar fi asigurarea ca bitcoinii nu pot fi cheltuiti decat de cel care ii detine si decat o singura data.

Desi poate ati vazut ca unii au facut investitii serioase pentru a incepe sa castige Bitcoin, asta nu inseamna ca nu exista si cai mai usoare de a intra in posesia acestei modene a viitorului. Pentru ca un Bitcoin insemna 576 de dolari, uite cateva metoda de castiga si tu:

Deschide un portofel Bitocin, de preferat pe cex.io pentru ca este singurul site care va ofera posibilitatea sa cumperi GHS, adica teren de minare, fara sa mai instalezi alte programe sau sa ai un PC foarte performant. Prin acest teren de minare vei produce Bitcoin fara sa mai faci nimic.

Apoi sunt cateva metode gratuide de a castiga Bitcoin prin urmatoarele site-uri:

Qoinpro.com: Pe acest site castigi Bitcoin Automat, in fiecare zi. Te inregistrezi, adaugi codul tau de wallet si la fiecare 24h primesti Bitcoin.

Freebitcoinz.com: Acest site este la inceput si ofera destul de mult, comparativ cu alte site-uri asemanatoare. Ofera 2000 satoshi (micro BTC) pe zi, introduceti un cod captcha pe prima pagina + inca unul pe pagina „extra”.

Bitchest.me: Un site nou ce iti ofera alte 16 surse (site-uri) unde trebuie doar sa introduci adresa ta Bitcoin si codul capcha, la interval de 20-30 minute. Acest site plateste in contul tau (wallet) la fiecare 8 ore.

Freebitco.in: este site-ul care ofera cei mai multi Bitcoin. Aici este locul unde vei castiga intre 0.00000335 Bitcoin si 0.335 Bitcoin, in fiecare ora. Nu trebuie decat sa introduci adresa ta Bitcoin si sa introduci codul captcha. De fiecare data cand ceri bani vei primi minim 0.00000335. Banii se trimit o data pe saptamana, in fiecare zi de duminica.

Dailyfreebits.com: Cere recompensa gratuit la fiecare 4 ore! Castiga 100 – 1200 Satoshi gratis de fiecare data cand ceri recompensa. Plati instant prin intermediul Microwallet.org de indata ce atingi pragul de retragere de doar 3500 satoshis.

Faucet.bitcoinzebra.com: castiga pana la 1000 Satoshi la fiecare ora! Ai o sansa egala (25%) de a castiga fiecare din urmatoarele sume (satoshi): 100, 200, 300 sau 1000.

Bestbtcfaucet.com: castigi BTC la fiecare trei ore.

Toate site-urile recomandate fac plata automat in contul dumnevostra ( wallet) – unele zilnic, altele saptamanal, in functie de suma minima (gasiti detalii la fiecare). Pentru a va spori veniturile recomandati tuturor aceasta modalitate de castig, prin intermediul link-ului de referal pe care-l primiti la inregistrare si astfel aveti posibilitatea de a castiga suplimentar 20 – 50 %.

Continua cu explictia despre minare in pagina urmatoare: