Piata americana a muncii se imbunatateste, iar unele orase ofera sanse si conditii mai bune de angajare decat altele. In luna mai, in Statele Unite au fost create 217.000 de locuri de munca in afara sectorului agricol, fiind pentru a patrua luna in care numarul posturilor infiintate depaseste 200.000, conform datelor oficiale.

Site-ul de recrutare Glassdoor a realizat un clasament privind topul oraselor cu cei mai fericiti angajati, prin intervievarea a peste 500.000 de persoane dintre cele mai mari 50 de zone metropolitane, potrivit MarketWatch.

1.San Jose California

Potrivit acestuia, San Jose California, cunoscut ca centru tehnologic global, este primul pe lista loclaitatilor urbane cu cei mai fericiti angajati din SUA.

„San Jose este recunoscut ca centru global al industriei tehnologice. in acest oras, companiile care au primit cele mai multe aprecieri sunt Google, Stanford University si site-ul de comert electronic eBay”, a declarat Scott Dobroski, analist al tendintelor de angajare la Glassdoor.

O persoana care lucreaza in Mountain View, California, a spus ca Google a facut o treaba extraordinara prin crearea unei comunitati diverse cu obiective comune. De asemenea, Google ofera si mese si transport gratuit angajatilor.

Investitorii imobiliari au observat cresterea bunastarii angajatilor din San Jose, care se numara intre primele cinci piete din SUA pentru speculatii imobiliare, potrivit companiei CoreLogic.