Programul Rabla 2014 pentru firme si institutii publice va incepe sa primeasca dosare de la 23 aprilie, conform AFM.

„Presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu, Adrian Gearap, a dispus deschiderea sesiunii de depunere si validare a dosarelor pentru persoanele juridice si institutiile publice din Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national 2014, incepand cu data de 23 aprilie 2014”, se arata in comunicatul AFM.

Anul acesta, AFM a alocat un numar de 3.000 de tichete pentru persoane juridice si institutii publice.

Tichetele vor fi alocate electronic, in sistemul informatic gestionat de AFM.

„Dosarele se vor depune la sediul Administratiei Fondului pentru Mediu, iar termenul limita de depunere a acestora este 1 septembrie 2014. Persoanele juridice si institutiile publice interesate pot consulta Ghidul de finantare publicat pe site-ul institutiei noastre in care sunt prevazute atat conditiile de eligibilitate, cat si documentatia necesara pentru inscrierea in program”, se mai precizeaza in comunicat.

Lista persoanelor juridice si a institutiilor publice, validate sa participe in programul „Rabla 2014”, va fi publicata pe site-ul institutiei.

Pe de alta parte, aproape 1.500 de rezervari din partea persoanelor fizice erau inregistrate pana marti dimineata in sistemul informatic al Administratiei Fondului pentru Mediu /AFM/ pentru editia din acest an a Programului „Rabla 2014”.

Sursa: agerpres.ro