Dintre cele 449 de companii aeriene monitorizate, 149 detin maximum de sapte stele, acordate celor considerate cele mai sigure. Un record de 3,3 miliarde de pasageri au calatorit pe 27 de milioane de zboruri in 2014.  Sistemul de evaluare al AirlineRatings.com tine cont atat de auditele organelor de conducere ale aviatiei si celor mai importante asociatii din domeniu, cat si de auditele guvernelor si bilantul victimelor companiilor aeriene. Acesta examineaza, de asemenea, registrele operationale, incidentele inregistrate si competentele operationale.

AER LINGUS (IRLANDA)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAer Lingus este compania nationala a Irlandei si a fost fondata de Guvernul Irlandez in 1936 pentru a oferi servicii de transport aerian intre Irlanda si Regatul Unit. Este cea mai veche companie irlandeza si a doua ca dimensiune, dupa Ryanair.

Trifoiul, care decoreaza avioanele Aer Lingus este unul dintre cele mai reprezentative simboluri ale Irlandei. Misiunea Aer Lingus este de a conecta Irlanda cu restul lumii si restul lumii cu Irlanda, oferind servicii de calitate la un pret competitiv.