Vrei sa urmezi o cariera de succes in Statele Unite ale Americii? Inainte sa iei drumul peste ocean citeste aceste recomandari legate de cele ai cautate locuri de munca din SUA. Nu va luam placerea de a rasfoi topul, dar merita mentionat din capul locului ca o pregatire in domeniu IT si in medicina te poate propulsa intre cei mai bine platiti americani.

 

10. Instructor de Pilates sau Yoga

Salariu mediu: 62.400 de USD pe an

Cel mai bine platit: 119.000 USD pe an

Cresterea in ultimii 10 ani: 13%

Instructorii de yoga isi impart timpul intre a te invata cum sa aduci laolalta echilibrul psihic si fizic, planificand fiecare detaliu al cursului astfel incat sa te poti incarca suficient din fiecare aspect pentru a deveni mai puternic.

Ce este interesant?

Pentru multi instructori de yoga, abilitatea de a transforma viata de zi cu zi a unei persoane sau cum sa-si traiasca viata mai exact, atat fizic cat si psihic, este cea mai importante parte a serviciului. “Conexiunea cu oamenii este cea mai importanta pentru mine in acest serviciu. Sa le spun ca au provocari in mintea lor si apoi ca au provocari in presul de antrenament si va trebui sa le punem cap la cap”, spune Mark Nelson, un instructor de yoga.

Calitatea vietii:

Satisfactie personala: A

Beneficiu pentru societate: A

Stres redus: A