Peste 100 de modele noi si cu facelift sunt pregatite de lansare in acest an pentru piata europeana. Unele au fost lansate, de fapt, in cursul anului trecut, dar ajung la noi in showroom-uri abia la inceput de an. Altele vor fi prezentate spre finalul anului, la Salonul Auto de la Frankfurt, si vor fi disponibile abia in 2016. Iata principalele modele noi care merita atentia noastra.

1. Alfa Romeo Giulia
Inlocuitorul lui Alfa Romeo 159, asteptat deja de prea multa vreme, va fi prezentat cel mai probabil sub forma de concept la Geneva 2015 si apoi lansat in versiune de serie la Salonul Auto de la Frankfurt, in toamna acestui an, urmand sa intre in vanzare la inceputul lui 2016. Numele Giulia este doar unul avansat de catre presa, pentru ca cei de la Alfa Romeo nu l-au confirmat inca.

Alfa Romeo Giulia

Masina de clasa medie ar trebui sa fie capabila sa se lupte de la egal la egal cu concurentii germani premium, punand accent pe design si sportivitate, la fel ca deja atemporalul 159. Un posibil design este ilustrat mai jos, dar vom afla mai multe abia la Geneva 2015, cel devreme!