Conform expertiilor de la Business Insider si autorul cartii „Communicating With the Future”, Thomas Frey, aceasta este lista celor mai bine platite job-uri ale viitorului:

 5.Ingineri ”front-end” (”Front-End Engineer”)

gsdfsdfsfaCand apesi un buton pe un website, te duce in alta pagina. Desi pare foarte simplu, exista cineva care trebuie sa programeze butonul ca sa faca acest lucru, ceea ce e mai complicat decat s-ar putea crede. Inginerii (sau dezvoltatorii) front-end creeaza ceea ce noi vedem online in fiecare zi. In afara procedurilor de codificare care sunt necesare pentru acest job, dezvoltatorii front-end trebuie sa aiba idei si viziuni despre ce va functiona cel mai bine pentru un utilizator web.

Potrivit birourilor de statistica, rata angajarii va creste cu 22 la suta pana in 2020 pentru inginerii front-end, mult mai mult decat proportia de 14 la cu care este asteptata sa creasca rata de angajare a dezvoltatorilor de software. Salariul mediu al unui dezvoltator front-end va fi de 81.670 de dolari.

Continuarea in pagina urmatoare:

1 COMENTARIU

  1. Cum sa faci bani stand acasa! Sistemul cel mai simplu de acces spre castiguri: un curs pas cu pas, GRATUIT, care te invata gradat cum sa faci bani stand acasa! Cursul este in totalitate online si in totalitate GRATUIT! Invata repede cum sa faci bani stand acasa! Cand vrei cu seriozitate si tu acest curs fenomenal, cele informatii la adresa de email: aftimmaria@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here